PATACA 2.0

230720133089Si volem que la temporada pataquera 2014 siga tan bona com la del 2013 ja ens hem de posar mans a l’obra. Estes últimes setmanes ja hem donat l’ordre per a que passe el tractor i ens llaure els camps. Aquesta feina ens servirà per, en cas d’haver alguna nevada, que l’aigua puga entrar i filtrar entre la terra i poder-la tindre ben humida per a l’estiu, que de segur serà duret. L’hivern ja ens ha regalat poca aigua i molta sequera…

Ara ens toca encomanar la llavor. Pensar els kgs i la varietat. Enguany la idea és fer-ne de baraka i agra. De manera que aquells/es que en desitgeu, pugueu fer-ne per a fregir i al forn (la baraka és especial!) i per a bullir (l’agra en aquest cas).

A vore si enguany vos puc anar contant el procés de producció de la Pataca de Vistabella (Biopenyagolosa) i així valoreu el treball que porta darrere i també el sabor i la qualitat que vos arriba a les cases.

Advertisements

Un pensament sobre “PATACA 2.0

  1. Ei, llauro creïlleroooo!
    Molt bé està això. A mi no em calen creïlles, ací ja n’hi han de sobra, però igualment m’agradaria provar-les quan es puga 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s