SOBRE BLOGS DE MUNTANYA

transvulcania-pola

No sé quina els ha donat per ací i per allà per presentar concursos sobre blogs.

L’empresa Salomon va fer un concurs entre bloggers que parlen sobre curses de muntanya, córrer a l’aire lliure, etc… per triar-ne uns quants, regalar-lis material novet de trinca i que ells/es publicaren algun comentari sobre ixe material. D’esta llista he trobat dos que m’han paregut interessants (bé, tots són interessants però jo en destaque dos):

http://www.almasyrunner.es/ M’agrada el disseny i me sembla interessants alguns dels articles que he llegit. Podem trobar un poc de tot.

http://www.ultratrails.cat/ Albert Jorquera, periodista i ultrarunner. M’ha agradat moltíssim perquè escriu en primera persona la seua participació a curses de muntanya. A més, el tio té molt bon nivell (les marques ho acrediten) i com és periodista té un estil molt refinat i s’explica de meravella.

Per un altre costat, acabe de descobrir un altre concurs sobre blogs però esta vegada centrat en muntanya, busquen el millor blog de muntanya. Les votacions ja estan en marxa i tanquen el proper 28 de maig. Pots pegar una miraeta als 136 blogs seleccionats, estic segur que alguna perleta trobaràs. Encara no he tingut temps de furgar però de seguida que puga…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s