PARMACULTURA i FOREST GARDEN

L’acabe de vore i encara m’he quedat en la ment algunes idees preconcebudes que no m’havia imaginat mai que pogueren ser modificables. L’agricultura com a medi per crear aliments però que, per la dependència que té del petroli, pot estar més prop dels seus últims anys de vida. La dependència que tenim tots i totes del petroli i cap on girarà el món, segurament abans que s’acabe aquest segle, perquè les reserves no en són tant de reserves.

La naturalesa que sempre sap més que nosaltres i que ha creat els seus mecanismes de supervivència i que podem fer ús d’ells per al nostre benefici. Ufff… i més i més!

La lluna. El diumenge vaig tindre una conversa amb una persona arrelada a la terra i vam estar parlant sobre la lluna i els seus efectes en els cultius. No sé si açò que adjunte ací baix serà molt científic o no però es pot entendre perfectament, no?

Les fases llunars i les plantesContinuarem investigant perquè m’ha semblat molt interessant. Un concepte nou que no coneixia: Parmacultura i els Forest Garden…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s