DIA INTERNACIONAL DE LA FELICITAT

Segons la ONU, acaba de deixar-nos el Dia Internacional de la Felicitat. No sabia que exisitia però crec que és un bon motiu per commemorar, no?

Estos dies de falles he tingut temps de disfrutar de moments de felicitat i de vore-la reflexada en la gent que m’envoltava.

Des de fa temps que compartir conversa sobre la situació actual del món amb Victor, el mestre de Vistabella del Maestrat, resulta un dels plaers més interessants que trobe quan pugem per aquelles terres. Tristament per a nosaltres, i molt feliçment per a ells, el seu somni s’ha fet realitat i el passat 18 de març, Victor i Mónica passaren la primera nit al seu estimadíssim i desitjat mas.

Alguns van dir que pensar una cosa moltes vegades al final aconseguixes que es facen realitat. Altres diuen que si penses una cosa molt fort molt fort molt fort, al final saps que? Doncs que ixa cosa que has pensat es fa realitat!

Jo no sé si és més exitosa una manera o l’altra però el que si que puc afirmar que ahir, 20 de març, el Dia Internacional de la Felicitat, he pensat molt en Victor i Mónica i en l’alegria que ens han trasmés per complir un dels seus somnis (segur que no és l’únic). No sé si serà el desig més fort que han tingut però compartint aquests dies amb ells portant trastos cap ací i cap allà, netejant i ordenant coses i aprofitant per arreglar un poc el món, ens han trasmés que poc necessitem per trobar la felicitat. I en això estem.

I per continuar amb les casualitats. De manera totalment casual, hui m’ha atrapat un documental del programa Sense Ficció de TV3 que es titula: “Gent Feliç. Un any a la taigà”. Un documental pintoresc sobre la vida dels habitants del cor de la taigà siberiana. La càmera segueix un caçador per les quatre estacions de l’any. Sorprenent les seues reflexions i la manera d’entendre la vida. I com són capaços d’acomodar-se al ritme i a les condicions de la natura.

Més sorprenent encara és que hui mateixa, 20 de març, és l’últim dia que estarà a la web del programa per qüestions de drets. De totes maneres ací ho deixe per si tens la sort de trobar el documental complet i vore’l.

I res més, que la felicitat no siga qüestió d’un dia…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s