BECK I DAVID BOWIE

Del Kireei he trobat aquesta meravella:

Ho he escoltat i al primer so ja m’he quedat flipant.  Crec que he estat els 12 minuts amb la boca oberta… Si t’agrada la música crec que estaràs d’acord amb mi. Una creació fantàstica.

Al Kireei diuen: Los que conocéis a Beck sabéis que es un músico que continuamente experimenta y sorprende con apuestas musicales nada corrientes. Es el caso de su versión del clásico de Bowie de 1977 “Sound and vision”. Esta es una grabación montada sobre un escenario circular y 160 músicos situados también alrededor. Incluye una orquesta, guitarras eléctricas, un theremin, un harpa, dos coros, un grupo de percusionistas, entre muchas otras cosas. Que lo disfrutéis tranquilamente y que paséis un fin de semana estupendo.

Doncs bé, jo al Beck ja el coneixia pel sencill i fantàstic (al meu parèixer) Loser. Crec que no se me n’anirà en la vida la seua melodia. I furgant un poc més, el video que he penjat dalt, la versió del Bowie “Sound and vision” forma part d’un projecte del qual pots saber més si entres a la seva web: Hello Again.

Com he pogut llegir: una experiència que mai has escoltat, vist o sentit abans! Estic d’acord!

Un pensament sobre “BECK I DAVID BOWIE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s