SOBRE L’ALIMENTACIÓ

Últimament m’estan arribant molts articles, videos o documentals sobre els aliments, el seu tractament i la seua producció. Hi ha alternatives al gran comerç que mira més el benefici econòmic que la qualitat dels aliments i molts són els que ho expliquen. Ací penge dos videos i una imatge que m’han semblat molt interessants:

1. El documental “El plat o la vida” de com la realitat diària ens fa replantejar-nos que fem, on vivim, que mengem i quines coses podem fer per millorar la nostra vida i la dels altres:

2. Calendari de fruites i verdures publicat a la web de l’associació Per l’Horta:

Per cert, enguany també han fet el seu calendari que continua siguent molt bo: http://www.perlhorta.info/content/regala-o-regalat-el-calendari-de-lhorta-2013

3. I, per últim, un altre que no sé com arribà a les meues mans i que mostra algunes imatges que i alguna realitat que fa pensar però que molt!

4. Un extra que acabe de vore penjat al youtube i que encara no he vist però que estic segur que també serà per a pensar realment que ens posem a l’organisme: el documental de McDonald Super Size Me:

Anuncis

Un pensament sobre “SOBRE L’ALIMENTACIÓ

  1. Interesante,sobretodo el primer docu,creo que me lo llevo pa L’Hortet.En Valencia que yo sepa la escuela Montessori tiene un proyecto nutricional bastante parecido.Nosotros hace unos años que intentamos no comprar transgénicos,super importante el tener a mano y leerse por lo menos una vez al año que la actualizan la lista roja y verde de Greenpeace.Y yo personalmente no compro productos o lo intento que lleven el número 600,o cualquier potenciador del sabor..a veces es super dificil.Pero está científicamente comprobado que nos hacen comer mas,no recuerdo el tanto por ciento ,pero hay un estudio al respecto.Cambian ,o potencian el sabor de las cosas,para hacerlas mas agradables,demasiado agradables al gusto,además de no ser buenos ni necesarios para nada.
    Bueno confio en el despertar de las conciencias,poco a poco cada vez mas gente nos damos cuenta de mas cosas,y poco a poco muy poco a poco el mundo cambia.
    Bona nit..Pastoret.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s