MASSA CRÍTICA FEBRER 2013

bici-blanca

El divendres vaig participar a la Massa Crítica de Febrer. El recorregut va ser diferent al d’altres ocasions però va ser molt interessant.

Acabava d’explotar el tema de Bárcenas i els sobres, els xoriços, els diners en negre i les il·legalitats dels qui ens representen (no per culpa meua!) i la primera parada va ser a la seu del pp. Allí hi havia gent concentrada  a la porta en senyal de protesta i dos o tres furgons de la nacional. Allí ens vam parar un ratet per acompanyar aquella protesta tan justa i necessària.

Després vam anar a fer un minut de silenci al lloc on van atropellar una estudiant de Belles Arts aquest nadal passat. Va ser un moment molt emotiu. Més d’un hem sentit a la nostra pell el fet d’estar a punt de pedre la nostra vida per algún desgraciat que condueix com si tot fora una carrera de fòrmula 1.

Per continuar el recorregut vam passar per la plaça de l’ajuntament de València on també hi havia un grup de persones protestant pels sobres, els bolsos i les il·legalitats del pp. Ens vam juntar, ens vam animar, vam cantar eslògans d’una i altra protesta i vam continuar el recorregut fins acabar a la plaça de la verge, des d’on havíem eixit feia una hora aproximadament.

Resulta emocionant passejar (tal qual!) pels carrers principals de València a un ritme quasi de peató i sense escoltar les frenades i acceleracions dels cotxes, camions, motos i autobusos. Alguns peatons ens miren i es sorprenen del poc soroll que hi ha als carrers quan nosaltres passem.

La bici és vida. La bici és salut. No contamina ni gasta gasolina. Yo pedaleo y no me cabreo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s