APROFITEM EL MENJAR!

Fa temps que observe que cada dia trobe 2 o 3 persones que circulen per Alaquàs amb bici o a peu que es dediquen a regirar els contenidors per vore si troben alguna cosa de menjar, roba o utensili. Fa uns anys veia una o dos persones… però al mes! Abans em sorprenia… ara ja no tant. En relació a aquest fet que he pogut observar, anit vaig vore un reportatge sobre la gran quantitat d’aliments que, des del primer món, no utilitzem i llancem al fem sense donar-li l’ús necessari.

Des de l’àrea de Medi Ambient de la UAB  han editat una guia per al sector de l’hosteleria, la restauració i càtering per tal utilitzen millor les seues instal·lacions i els seus aliments. De manera que es faça un ús més racional i no es llance tant de menjar al fem.

Crec interessant pegar-li una miraeta perquè també ens pot servir per a la nostra vida. La nostra casa no és un restaurant… però també cuinem i també llancem massa menjar al fem.

(com no puc penjar-ho directament) Ací t’enllace per obrir el document: http://issuu.com/oma_uab/docs/guia_alimentsuab_3?mode=window

Anuncis

Un pensament sobre “APROFITEM EL MENJAR!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s