KUKUXUMUSU RELOCATED

Amb aquest nom, l’empresa Kukuxumusu exposa una obra en la galeria Moisés Pérez de Albéniz on es transporta un lloc de treball i s’obri el dia a dia a “to kiski”. Un projecte nou (kukuxumusu relocated) que m’ha fet pensar…

Primerament la valentia dels treballadors i les treballadores de Kukuxumusu exposant el seu dia a dia, les coses ben fetes i les no tan ben fetes, els projectes nous i les idees que es tiren al fem, els mals rotllos i els acudits (atenció al “que no se entere nadie” de Pedro Balboa des de dintre) i tantes i tantes situacions que el dia a dia ens porten i preferim guardar al calaix del “que no se entere nadie!”.

Per una altra part m’ha fet pensar en com seria si cadascú de nosaltres ensenyarem el nostre dia a dia al públic en general. Per exemple, si el professorat d’un centre educatiu deixara posar una webcam a cadascuna de les classes i departaments on es desenvolupa el seu treball. O si els vestidors dels equips de futbol disposaren de càmeres i micròfons on es registraren i es feren públiques les seues converses, les seues tàctiques i els seus comentaris sobre l’adversari. Així podria estar fent un llistat infinit més o menys original i divertit de treballs.

Doncs açò és el que ha creat el Mikel Urmeneta, una historia autobiogràfica on convergeixen creativitat i treball: dos de les seues necessitats. Ingeni o bogeria fins el 23 de maig el dia a dia laboral dels 22 treballadors/es de la marca Kukuxumusu podrà ser observat i criticat (a parts iguals) per totes aquelles persones que desitgen visitar aquest projecte creatiu.

Imatge

(Un kit – kat: aquest post inicia una etapa on publicaré dilluns si i dilluns també. D’aquesta manera, els qui passeu per ací vos faré pedre menys temps al llarg de la setmana, val?     que el temps és or!)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s