JOAN COLOMO

He llegit per algun lloc que Joan Colomo és el nou Albert Pla i vegent els videos dels concerts privats que va fer no fa molt podria afirma que si, que realment es pareix molt. Entre punki i popero. Entre crític i “melosudato”. Entre sentimental i dur com una pedra.

Conte açò de Joan Colomo perquè fa uns dies a classe un profe ens va comentar que no tenia tele a casa. Jo ja ho sabia perquè és amic meu i no hem va sorprendre. Però els companys, molt estranyats, me preguntaven si era cert. No fa molt vaig tindre una amiga que era tot el contrari. Tancada a casa, sentaeta al sofà, amb la manta tapaeta i cara la tele era la persona més feliç del món. El Joan Colomo ho veu així:

Bé, al cas…. perque de cada cançó podria traure una historia. Aquest video d’un concert del Joan Colomo representa molt bé com son els espectacles i com són els seus directes. Com a mínim, sorprenents!

omitir, anular, des-estructurar
oprimir, especular, convertir el crimen en un daño colateral
restringir, derribar, desequilibrar
financiar la oscuridad estos son los cimientos que arman esta sociedad

y me da igual si un fiscal dice que el banco mundial es el creador del mal
me da igual si la verdad acaba con la humanidad
me da absolutamente igual si se funde el sol

desterrar la humildad, negar la obiedad
satanizar,evangelizar estos son los rasgos de esta cultura global

y me da igual si un fiscal dice que el banco mundial es el creador del mal
me da igual si la verdad acaba con la humanidad
me da absolutamente igual si se funde el sol

solo me importa si esta noche el mar sigue en el lugar donde solia estar me importa un comino todo lo demas solo me importa si esta noche estas tu
me da igual si al final todo esto acaba mal me da absolutamente igual
si el fuego cubre toda la ciudad…

Anuncis

4 pensaments sobre “JOAN COLOMO

 1. Igual que molta gent ja no té telèfon en casa perquè utilitzen el mòbil, n’hi ha ja molta gent que no té televisor perquè utilitzen el portàtil. Des que hi ha internet, la tele ja no mola tant. Per tant, això del teu colega no m’ha impressionat massa. Jo crec que li guanye: no estic en facebook.

 2. HOLA ANNA!!..pues yo si estoy en facebook de echo he sustituido la tele por el face,no se si mejor o peor lo que se es que ya no puedo con la TV,dentro de la opresión reinante creo que puedo elegir lo que veo o mejor dicho lo que leo y además compartirlo con la gente.Me sorprendo a mi misma diciendo esto,si hace casi dos años era una convencida anti-ordenadores,vamos que no sabia ni encenderlo,ahora reconozco que he caído en sus redes.

  No hace mucho vi un concierto privado de este tipo y me pareció un poco creído oo arrogante??no se ..no se..Ahora, original y fresco sin duda.

 3. Ací al nord (no tant com Anna, però) en som 4 que tampoc tenim tele ni telèfon. Això sí: internet a tope, i mòbil prehistòric per si de cas. La meitat tenim face, l’altra no. La meitat té pèl al cap, l’altra no.
  El més important, evidentment, és tindre trellat, poder triar amb criteri i fruir de les persones, tingues o no tingues pèl, tingues o no tingues tele. No cal ni una cosa ni l’altra per estar ben informats i entretinguts.
  D’això ja fa més d’un any, i encara haurem de veure molta gent sorpresa quan ho saben.
  Al tanto que la llei obliga a posar-te la instal·lació de TV si et fas una casa! sinó, no t’aproben el projecte. Per sort hem pogut sortejar la llei i la manipulació.
  I què bo està el formatge de Perfecto!!

 4. Per cert, li podies proposar a la teva amiga que substutixca en l’equació sofà+manteta+tele=la més feliç, l’element “tele” per “una bona biblioteca”, i aleshores potser descobrirà racons de “la més feliç” que potser ni sospita. Jo així ho he descobert, i encara més, si afegeix “música suau de fons”, “ciris” i “infusió amb mel”, ja és l'”acabose” (bonito palabro). Part d’eixa equació té la culpa que m’agraden els dies freds i de pluja: la manteta en estiu no entra a l’equació. Clar, que a l’estiu l’equació és gandula (bonito palabro també)+gelat+llibre+pardalets=la més feliç.
  I ja me n’estic eixint del tema. A mi Joan Colomo ni fu ni fa sol la si do re mi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s