VOLTA A CATÍ: 2h 16′

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Més temps que l’any passat però sensacions molt més bones que les de l’any passat. L’arribada a meta ho diu tot. M’ho vaig passar de luxe i vaig gaudir com mai ho he fet en una cursa.

Vaig començar fort però les sensacions eren molt bones. Després de Carros de Foc era la primera cursa que feia i sabia que de fondo anava sobrat… faltava saber com estava per anar rapidet. A les pujades, que és on millor me defenc, anava a molt bon ritme i sense descansar. En Catí ja me les sé totes i podia apretar perquè sabia el que m’esperava. La segona pujada, que era la forta i llarga, anava a molt bon rítme i vaig arribar a meitat de cursa molt millor del que pensava. La baixada, com sempre, me serveix per a que me passe “to quisqui”… crec que me passà un coixo i tot!. Encara quedaven dos pujades interessants i allí vaig deixar el que tenia… o això pensava. A la última pujada, allà on posa “Benvinguts a l’infern” vaig apretar perquè me trobava molt fort però a meitat pujada el bessó de la cama dreta se’n pujà on no s’havia de pujar i jo ja vaig notar les conseqüències d’apretar tant. Un poc més tard va ser el de l’esquerra i un poc més avant el de la dreta altra vegada. Amb la qual cosa, en el km 15, a falta de 6 per a meta, vaig haver de baixar el ritme i arribar trotant i tranquil·lament a meta.

Allà vaig arribar amb el somriure que has pogut observar perquè m’havia trobat fortíssim a les pujades i perquè el cos m’havia permés disfrutar d’una cursa xulíssima. Llàstima que els bessons no opinaren el mateix. L’any que ve més!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s