LIPDUB

no conte mai coses del meu treball però avui faré un extra. els dies abans de les vacances de pasqua d’enguany vam fer les jornades internivells. enguany, a proposta dels delegats de l’escola on treballe, anavem a utilitzar ixos dies per preparar i gravar un lipdub. la idea era engrescadora i divertida i el que més ens agradava era que havia eixit del nostre alumnat.

no van haver molts dubtes en que la cosa aniria endavant. i així va ser. vaig anar passant per cadascun dels grups per tal d’ensenyar-los uns videos sobre que era exactament un lipdub i fins on estava el límit (en un apareix un cavall per la porta d’una universitat!) a l’hora de crear escenes, disfresses, coreografies, etc… les reaccions de l’alumnat eren divertides i es notava que la idea els agradava moltíssim.

a partir d’ahí vaig anar replegant activitats, aficions, habilitats i curiositats del nostre alumnat. és increïble la quantitat de coses que són capaços de fer els adolescents! a partir d’ahí, vam anar organitzant els espais i repartint l’alumnat al llarg del recorregut que havíem pensat. una vegada això fet, ens faltava coordinar-ho tot.

gràcies a una companya (i amiga!) ens vam repartir la feina per tal de controlar cadascun dels detalls al màxim… no va ser gens fàcil i ens va provocar molt de cansament, molt d’estrés i molts mals de caps durant aquells dies. molts!. sortosament no tenia classe per la vesprada i vaig dedicar tots els meus esforços (i més!) a la creació i organització d’este lipdub.

com a resultat ací està. estic content pel resultat (tot i que es poden millorar moltes coses) però sobretot per la reacció del nostre alumnat al gravar-lo i després al vore’l. ja l’han vist tots els grups i en totes les projeccions han acabat aplaudint espontaniament… de tant que els havia agradat. alguns, inclús, han demanat vore’l dues vegades!

no m’enrotlle més. ací està el lipdub de florida secundària, una alegria per a tots/es nosaltres: alumnat, professorat i pas.

Anuncis

5 pensaments sobre “LIPDUB

  1. Jajajajaja!! Quina xulada!!! I realment teniu alumnes que saben fer de tot!
    Està molt currat, com diu Carles, es nota el treball, i entenc perfectament que els alumnes esclaten a aplaudir al final, és molt divertit!
    L’elecció de la música molt bona també.
    La meua enhorabona!

  2. Moooolt xuloooo!! Segur que n’hi ha canvis respecte al que havieu imaginat i preparat, però podeu competir amb el que va rodar Obrint Pas amb gent de TV3. Però no l’heu fet amb música de Bajoqueta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s