ZERO RESPONSABLES

Ho tenia pendent de penjar-ho però Camps m’ha donat la última espenteta. Acabe de llegir a Vilaweb que Camps (el de ‘te quiero un huevo’) ha presionat el rector de la Universitat de València, el sr. Morcillo (alias botifarra) per a que no es representara l’obra de teatre ‘Zero Responsables’. Aquesta obra reflexiona sobre l’accident de Metro ocorregut a la ciutat de València fa 4 anys en el que van morir 43 persones.

Ací teniu la info:

Zero Responsables: Mas de 40 profesionales del teatro en una propuesta escenica con motivo del accidente de metro en Valencia el año 2006.

Las funciones tendran lugar en la Sala Matilde Salvador de la Universitat de Valencia los dias 7, 8 y 9 a las 19´00 horas. La entrada es gratuita (se aconseja ir a por la invitacion 1 o 2 horas antes de la funcion)
Sala Matilde Salvador, La Nau. C/ Universitat, 2.

Anuncis

6 pensaments sobre “ZERO RESPONSABLES

  1. què fort! estic buscant per internés per confirmar l’hora de la funció (a la que no podré anar per la feina, comosiempre) i me trobe que el 6é enllaç que parla de “zero responsables” ets tu!
    Per davant de tu alguns blogs també interessants…, coixins amb el Pastoret corredor!

  2. Jo vaig vore l’obra el passat dijous. Tot i alguna escena tipus performance, és evident la crítica al saqueig de les finances de l’administració, a la manipulació de Canal 9, a la falta de sensibilitat d’una societat valenciana que només vol fòrmula 1 i america’s cup, i a la connivència de la justícia amb el poder establert. L’escena de Camps, que ha destacat la premsa, possiblement per haver-la vista, no em va semblar tan genial.

    La més fantàstica per a mi fou una escena que reflexa, amb la lectura interrompuda de titulars de premsa, les portes que s’han anat tancant per als familiars de les víctimes que han volgut aclarir els fets i buscar responsables, i només han trobat silenci.

    A Patrícia no la vaig vore. Juli fou, com no podia ser d’una altra manera en ell, un dels actors més creibles, en una escena on fa de funcionari que atén una finestreta d’objectes perduts, on acudeix una ciutadana a reclamar l’esperança que ha perdut.

    Espere que la puguen tornar a representar o que l’hagen gravat en video i es puga difondre. Pot ajudar a pensar a alguna gent. I de fet ja ha incomodat a alguns.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s