KILIAN I SANTI

Porte molt poc de temps en este món que són les curses per mutanya i amb la gent de Misjueves estic flipant en colors. Resulta que un tal Kilian Jornet, que per a qui no ho sàpiga (com me passava a mi fa quatre dies) és un dels millors corredors de muntanya (per no dir el millor), s’ha posat una sèrie de somnis en ment i amb l’ajuda de la marca Salomon els va a posar en pràctica.

El primer que es va plantejar va ser creuar els Pirineus des d’Hondarribia fins a Llançà. Més de set-cents quilòmetres de distància. Una pendent ascensional de 35.717 metres. Quasi res! Doncs bé, el Kilian ho ha fet en vuit dies! Un temps record únicament al seu abast.  Quasi 100km al dia pels paratges més bonics i agrestes dels Pirineus!

Però si això no era excepcionalment per a mi i un motiu d’alegria per algú que ha aconseguit fer realitat un somni… el sr. Santi, el que organitza els Misjueves. El Santi campió d’Espanya en veterans A en curses de muntanya. El Santi que ens fa totes i cadascuna de les fotos en les rutes de Misjueves. El Santi que s’espera a que tots/es estiguem junts/es i que no es perga ningú. El mateix Santi que ens acull amb un somriure i amb una amabilitat infinita. El mateix Santi va aconseguir ser un dels cracks elegits per acompanyar a Kilian en els últims kms del seu objectiu. Si Santi ja és inavarcable amb la potència i agilitat que té i, segons ens contava, “en pla i baixadeta encara podia anar bé.. però amb les pujades me va tocar patir…” no vull imaginar com anirà el Kilian.

Doncs bé, dos cracks que han trobat en la muntanya i el córrer un motiu per viure i ser feliços. A la foto de dalt està Kilian (de blau) i Santi (de blanc).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s