EL MILAGRO DE HENRY POOLE

Portava uns dies pensant en la intensitat en que estava vivint durant uns amb una personeta. Pensava en les ganes que tenia de vore-la cada dia. Pensava en els moments en que me quede observant-la… únicament per vore com fa les coses. I pensava que a gust me trobe sentint el que senc i tenint la sort de tindre, ixa personeta, durant el 50% de la meua vida amb mi. Pensant i pensant, una nit va caure esta pel·lícula a la meua tele. El milagro de Henry Poole. I vaig pensar que quina casualitat. I vaig continuar pensant. Sobre l’esperança. Sobre la capacitat que tenim de triar el que ens passa. Sobre el silenci. Sobre les paraules. Sobre el creure. Sobre en que creure. Sobre…

I després he estat 20 dies sense actualitzar el meu blog. Perquè? Doncs… no ho sé exactament. No sé si hi ha hagut algun motiu en concret. Certament no m’ha apetit i punt. Sé que alguns/es m’ho heu dit i que heu estat esperant… que no fas res? Però ha estat una parada voluntaria i conscient. Perquè si. I ara, continuaré contant coses… que me n’han passat de molt bones i molt intenses. Estic content. Un poc com a Henry Poole a la peli. La llum de les coses es torna d’una intensitat dolça i la primavera… serà la primavera?! La sangre altera! Hop!

Anuncis

3 pensaments sobre “EL MILAGRO DE HENRY POOLE

  1. HOY tambien escribes para mi..
    Estoy ojiplatica y patidifusa,te leo con una mano en la boca y otra en el corazon..pero desde cuando escribes??,y yo ¿como he tardado tanto en enterarme?
    GRACIES PER TORNAR A ESCRIURE..con lo que me ha costado encontrarte solo faltaria que lo dejaras AHORA.

  2. Estàs en el teu dret, pots fer pauses i descansos de vint dies i dels que calguen sempre que vullgues, faltaria més… però jo me n’alegre de que hages tornat!
    Un bes molt fort, t’estime!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s