CAPÍTOL I: ROBA PER SER FUMADA

La nit del passat dissabte, Benicarló celebrava Sant Antoni. Pere ens va convidar i allí vam anar. Una de les condicions per anar era portar roba per ser fumada. Perquè? Doncs, perquè a Benicarló la tradició és fer una bona torrada a la porta de casa, del café, de la planta baixa dels amics… on siga, i tot el poble fa olor a fum. Nosaltres vam anar  al café de l’Arq. Allí ens van preparar el que tens a la imatge. El café posava el vi i els calçots. I després, cadascú es portava la carn que desitjava torrar-se. Va ser espectacular. Molt bon ambient. Molta fam… això sí! Uns bons calçots i després bona quantitat de carn… i de vi. I per tancar la nit una (o dos) xotacabres. Que és això? Doncs és una beguda alcohòlica que no me deixen dir-te que porta… et puc dir que està dolceta. I si un dia m’acompanyes a Benicarló te convidaré a una…

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s