RESTAURANT PATA NEGRA

Restaurant Pata Negra

c/ Barón de San Petrillo, 3 Barri de Benimaclet (València)  

Tel. 96.389.09.54

Per reprendre la nostra activitat gastronòmica (i després d’alguna tentativa de no fer-ho… estem molt ocupats… sobretot algunes…), el 2010 l’hem començat pel barri de Benimaclet. Pilar me va portar al Restaurant Pata Negra. Un local que no et deixa indiferent pel seu disseny interior.

Cal a dir que al google vaig vore crítiques de personatges que havien vingut a este local i deien des de que és un lloc ideal per a nits especials a que els cambrers són uns prepotents…. Per a fiar-se…

Amb aquesta informació vaig entrar un poc amb l’atenció alerta per si un cas. El cas és que ens van atendre molt però que molt bé. En tot moment van ser atents i els plats ens els van portar just al seu moment. En ixe aspecte ens va agradar moltíssim.

Vam demanar dos entrants: una ensalada amb paté d’anec i uns calçots. Pilar no havia provat els calçots i va ser una magnífica estrena. De plat principal ens vam demanar secreto i uns pinxos de carn. Els dos plats també ens van deixar molt satisfets. Per beure, un Bercial, amb una olor i un sabor a vanilla que ens va deixar molt sorpresos.

En resum, ens va agradar moltíssim. Tant el servei com el menjar van estar a l’altura d’un molt bon restaurant. Per a repetir. A més, com teníem ganes de trobar-nos i contar-nos les alegries (aquesta vegada sí!), doncs la nit encara va ser més redona.

Advertisements

6 pensaments sobre “RESTAURANT PATA NEGRA

  1. Me l’anoto per quan vagi a València.
    Per cert, aquests calçots són força diferents als de la zona de Tarragona. Allà els sucarren amb flama i cal pelar-los. A mi no se’m dóna malament i estic pensant d’anar a un concurs de trogliditas a veure qui en menja més…

  2. Tens tota la raó, acabe d’arribar de passar el cap de setmana a Benicarló i a la festa de Sant Antoni fan torrada al carrer i on vam estar van fer calçots i els cremaren, tal qual, directament amb la flama. Després cal pelar-los i a la saca. Això va ser l’entrant… després ens vam fotre cansalada, llonganisa, botifarra i xoricet… també amb les brases… ni te dic com estava!

  3. Bona farra t’has fotut!

    Aquí també es fa torrada de carn (estic utilitzant tot el meu lèxic valencià) i és un clàssic menjar els calçots dret perquè així baixen millor i se’m poden menjar més. També és molt folcròric menjar-los amb pitet com els nadons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s