BICICLOWN EL DOCUMENTAL

Per mitjà del blog de Aída me vaig enterar que a la Llibreria Cafeteria Ubik Café de València s’anava a fer una projecció del documental del biciclown Alvaro Neil. No m’ho vaig pensar molt per organitzar-me el temps i poder anar a vore’l.

La primera sorpresa me la vaig trobar a l’entrada de l’Ubik. A la seua porta s’amontonaven diferents bicis. Indicava que alguna cosa diferent estava passant dintre i que els participants eren usuàris/aries de la bici a la ciutat. De moment bones notícies. Només entrar, ja vaig notar que l’ambient era magnífic. El local, ple d’estanteries amb llibres per totes les parets, estava a tope de gent. Dues clowns presentaven l’acte i la gent les prestava atenció amb deteniment. Ens vam riure amb les seus ocurrències.

Donaren entrada al document d’una manera molt dolça i divertida. Ell diu que pedalejant li fa cosquerelles  a la Terra. Li agrada estar a soles. A vegades troba la necessitat de quedar-se fora d’una ciutat per trobar-se amb ell, tranquil. El fet de fer actuacions de clown per als xiquets, enredat en el projecte MOSAW (Miles Of Smails Around The World) no és per casualitat. Quan es lleva el nas de clown, també li agrada fer riure a la gent buscant la complicitat i la sorpresa amb la gent que es troba pel viatge.

Una vetlada divertida i emocionant. Vam viatjar per Africa a ritme de les papallones hipnotitzats per aquest admirable personatge.

Biciclown.com

MOSAW

El blog d’Alvaro Neil

Biciclown El documental

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s