RECOMPTE MANI CONTRA L’AVORTAMENT

Pensava vore-ho però el meu amic Vicent m’ho ha recordat. Per vore dades molt més aproximades que les dels estaments oficials (o manipuadors) sobre la mani contra l’avortament no hi ha font més fiable que el blog Manifestómetro.

Segons els seus raonaments i càlculs: para que hubieran asistido 2.000.000 de personas, como afirma la organización, tendría que haber habido 41,2 asistentes por metro cuadrado. Para que hubieran acudido 1.000.000 de personas, como dice la Comunidad de Madrid, tendría que haber habido 20,6 personas por metro cuadrado. Por lo tanto, los datos ofrecidos por la organización (el Foro de la Familia) y la Comunidad de Madrid son falsos.

Gràcies per obrir-nos els ulls!

Anuncis

Un pensament sobre “RECOMPTE MANI CONTRA L’AVORTAMENT

  1. Una empresa ha contat, mitjançant una aplicació informàtica i l’us de satèl·lits i imatges cenitals, el nombre de persones a la manifestació. diuen que hi havia unes 55.000 persones alli. Malgrat que les xifres no són exactes, el mètode de recompte de l’empresa Lynce i les estimacions de la Policia rebaixen molt, molt, els numeros donats per la organització de la marxa. Però, allò més problemàtic, és la quantitat de gent que no ix a defensar l’ampliació dels drets ciutadans. Esperarem una altra mani per això.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s