MERMELADA DE MADROÑO

madroño

El meu amic Vicent (que me va confesar que li haguera agradat ser cuiner), fa temps, me va fer arribar aquesta recepta que et copie. Crec recordar que vam anar a recollir rebollons i vam vore l’esborç (madroño en castellà) ple del seu fruit. Al final, vam acabar més carregats d’esborç que de rebollons…

MERMELADA DE MADROÑO

INGREDIENTES. 1kg de pulpa de bayas de madroño, 1 cucharada de zumo de limón, 1kg de azúcar, espesante (manzana)

ELABORACIÓN. En una cazuela de fondo grueso poner la pulpa de madroño y el zumo de limón. Remover y añadir el azúcar y el espesante. Llevar a ebullición y cocer, durante aproximadamente 40 minutos, removiendo de vez en cuando con una cuchara de madera. Verificar la consistencia, espumar al final de la cocción. Verter la mermelada BIEN CALIENTE en los tarros, cerrarlos de inmediato y colocarlos del revés durante 24 horas para que haga el efecto “vacío”. Verificar los cierres y a la despensa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s