BISAURIN 2.669m

Bisaurin 09

L’ascensió d’enguany ha estat al cim del Bisaurin a 2.669m d’altitud. Des del refugi de Lizara, situat a la localitat de Aragües del Puerto, Huesca, vam agafar la senda que ascendeix cap a al vesant est del cim. Entre un tall a la paret, la senda puja suaument fins una vall. Aquesta vall la creuem per un prat verdós en direcció a la cara nord del cim. Davant de  nosaltres tenim una pujada amb molta pendent i un tram de neu que el creuem per arribar fins el collaet de Secús. Ací mateixa ens vam encordar per tal de tindre més tranquilitat en l’últim tram d’ascensió. Durant 200m vam pujar per una cresta amb molts agarres i fàcil de pujar que ens va regalar molts bons paisatges. Al final d’aquesta cresta, ens vam desencordar, i per la senda, poc a poc, vam recórrer els últims metres que ens separaven del cim del Bisaurin.

La imatge correspon al moment de fer el cim. Ana, Enric, Empar, Enric, Paco Lluís i jo.

El descens el vam fer per un altre recorregut diferent, molt més suau i molt menys aeri, en direcció al refugi de Lizara. Així féiem un circuit i acabàvem on havíem començat. El descens va ser molt divertit i vam poder anar comentant aspectes de l’ascensió, la nit anterior i, també, la nit que esperava!

El Bisaurin ha entrat a formar part de les perletes dels Pirineus que ens guardem a la butxaca. Els membres de l’expedició ho vam passar de luxe. Ens vam conéixer més. Ens vam riure més. I també vam aprendre una frase nova:

la por està en un montó i cadascú agafa la que vol.

Un pensament sobre “BISAURIN 2.669m

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s