LA CLASE

la-clase

Per posar-me en situació del que m’esperava després de les vacances de setmana santa i pasqües, vaig vore, la última nit de vacances, la pel·lícula ‘La clase’. Havia escoltat alguna crítica de gent que l’havia vista. Quasi tots/es coincidien en dir que és una classe d’adolescents tal qual. Pensava que a part d’aquesta visió, aportaria un punt creatiu, alguna idea innovadora, una visió positiva o original amb el tema aquest.

Quan vaig acabar estava pitjor que abans. ‘La clase’, per a mi, reflexa tal qual és una aula en secundària. Sense més és el que hi ha. Cada professor aportarà el su talent, però les classes son tal com ho descriu aquesta pel·lícula. El dimarts, a 1a hora, ja ho vaig notar. Des del primer segon de l’hora de classe vaig recordar moments de la pel·lícula que se’m presentaven als morros. I ja pots fer el que siga. Ja pots cridar l’atenció. Ja pots posar-li ciris a la verge, al sant o a qui siga. Les classes són el que són. Els adolescents són el que són. Nosaltres som com som. I de cada dia podem traure coses bones i dolentes (com tots). Però, de moment (i creue els dits), guanyen els moments positius.

Avui mateixa he tingut un dia entretingut en feina, en raonaments, en explicacions, en preparació d’activitats… I tot i això puc afirmar que ho he passat bé. Segurament un altre dia no ho diré. Però avui si. I demà divendres!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s