PALESTINA (X)

The Free Gaza Movement és una organització internacional que treballa per fer arribar ajuda humanitària a Gaza. Com he pogut llegir a vilaweb.cat:

Malgrat el blocatge i l’ofensiva militar israeliana, que entra en la tercera setmana, avui el moviment internacional Free Gaza té previst d’enviar un vaixell a la franja. Si no hi ha canvis d’última hora, el vaixell sortirà a mig matí del port de Làrnaca (Xipre) i arribarà demà a la zona de guerra. Hi van trenta-cinc tripulants, entre membres del moviment, metges, periodistes, observadors de drets humans i polítics, com el senador d’EUiA Joan Josep Nuet. El vaixell prové de Grècia i va carregat, bàsicament, de medicaments, material quirúrgic i aliments. Free Gaza també vol denunciar amb aquesta acció ‘la situació dramàtica i la brutalitat dels atacs’.

free-gaza

La primera expedició que van enviar cap a Gaza va acabar amb el vaixell atacat per la flota israelí. Fins a tres vegades els van embestir. Els 16 tripulants de l’expedición (la majoria metges i personal sanitari) van veure la seua vida en perill davant la violència de l’atac. Això passà el 30 de desembre del 2008. Menys de 15 després, Free Gaza torna a enviar un vaixell amb el mateix objectiu. Esperem que ara tinguen més èxit.

A la web de Free Gaza he pogut vore que també tenen compte al flickr. Si vols vore les seues fotos entra a la GALERÍA DE FREEGAZA.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s