15a MOSTRA INTERNACIONAL DE PALLASSOS DE XIRIVELLA (II)

cokokoco Este cap de setmana he pogut gaudir de dos actuacions a la 15a Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella.

El dissabte per la vesprada actuava Cokokoco amb el seu espectacle Coketerías. La veritat és que no me va agradar molt. Massa temps de l’espectacle sense passar res exactament. Fent riure el públic amb humor fàcil. Alguns aspectes destacables com l’habilitat amb els malabars, els equilibris, alguns gestos… però en general va resultar un espectacle fluixet. Boníssima l’aportació dels dos voluntaris del públic.

El diumenge per la vesprada vaig vore Niño Retrete amb el seu espectacle Toylette. Tampoc me va agradar molt. L’espectacle, per al meu gust, repeteix alguns dels defectes de l’obra que he comentat anteriorment. Massa temps sense passar res exactament. No hi ha un fil conductor. Tirar ma de l’humor fàcil. Inclús va fer un abús (més que un ús) del públic que, en Xirivella, amb la trajectoria que té la mostra es presenta a cadascun dels espectacles totalment entregat.

De totes maneres, m’ha agradat viure en primera persona l’apassionant que és participar en la Mostra. Els dos dies han estat plens de públic. Inclús, algunes persones es quedaven fora per no poder entrar al recinte. Els xiquets i les xiquetes vibren amb cadascun dels gestos. Amb cadascun dels moviments. Amb cadascuna de les bromes. Resulta apasionant vore un espectacle sentat a terra i envoltat de tants xiquets i xiquetes desitjosos de descobrir el que va a passar en el segon després.

La Mostra continua portat lo milloret del món. Encara queda una setmana. Segur que continuen donant el nivell esperat. No tingues el luxe de pedre-t’ho…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s