EL PONT FLOTANT

organigrama

El passat diumenge els nostres amics del Pont Flotant ens van convocar per participar en una representació de la qual no puc detallar cap aspecte perquè és top secret. Que vols que et conte? Ens van fer signar un document en el que ens comprometíem a fer del silenci qualsevol explicació al respecte… jajajajaja

La única cosa que he pogut traure (tot i el risc que això comporta en el meu físic) és la imatge que tens ahí dalt. És l’organigrama de la representació. Amb una espectacular precisió, que ni els rellotges suïssos, borraven i posaven noms ací i allà… he dit precisió?

Després de l’assaig (obligat, necessari, imprescindible…) a la Sala Flotant, ens vam anar tots i totes a la plaça de Patraix per fer la representació. Vora 70 persones. Amics i amigues. Familiars. Coneguts i desconeguts. Allí vam actuar entre la gent que gaudia d’un bonic matí de diumenge. Vaig aprofitar per conèixer dos vells que me van demanar una signatura (per si me feia famós d’ací uns anys…), me van dir que coneixien gent d’Alaquàs, que els agradava molt l’Alqueria Blanca, que a vore quan anàvem a la llar dels jubilats del barri a parlar amb els vells i explicar-los coses del teatre… Tot un espectacle!

Un matí fantàstic. Una alegria per als sentits vore actuar Paueta i Joan (eren els novios!), Jesús i Alex. Un bon motiu per a somriure permanentment, flipant amb el que havien montat. Amb tota la gent que havien enganyat (o ens havíem deixat enganyar molt gustosament). Un bon rotllo general. Una excusa per retrobar-nos després de… set dies!

El Pont Flotant continua actuant per ací i per allà. Els va bé. Com no havia de ser així? Són uns cracks! Preparen nou espectacle i continuen representant Com a Pedres per moltíssims racons. Estic segur que els propers espectacles també seran tan fascinants o més que els que van deixant darrere. És envejable saber que has nascut per a una cosa. La fas. Disfrutes fent-la. La fas molt bé. I els que tens davant també ho passen molt bé.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s