CERVECERIA RIO MUNDO

jordi, esther i sonia

En Torrent hi ha un local que es diu Cerveceria Rio Mundo. Un local xicotet que està especialitzat en cerveses i que té unes tapes que són de luxe. L’amo del local, Carlos, atén de meravella i no escatima temps en donar explicacions de tot el que ell sap. Ja siga la quantitat de cerveses que tenen, la quantitat i qualitat del menjar que tenen ixe dia per vendre, alguna anècdota personal… És un plaer anar allí, trobar lloc, i sopar.

Carlos ens va contar que és la tercera generació de la seua família que es dedica a comercialitzar cerveses. De fet ell, des de fa 8 anys, també en produeix. Fa, aproximadament, 200 botelles a l’any i que, entre amics, familiars, coneguts, etc… únicament li’n queden 3 o 4 per a consum personal. Doncs bé, al finalitzar el sopar, ens va regalar quatre botelles de la seua producció (les pots vore a la foto) i ens va dir que ens esperàrem un mes per obrir-les. Millor si eren sis mesos. Tot un plaer. Li ho vam agrair amb sinceritat. Quedarem per a beure-nos-les i anar i comentar-li que ens ha paregut… Tinc unes ganes!

De la companyia d’ixa nit et puc comentar que vaig conèixer a Jordi. D’agradable conversa. Fresc i actiu. Vam estar tota la nit xarrant d’unes coses i altres. Sobretot del que opinem d’alguns temes. Feia temps que no sopava amb Sonia i Esther i… la veritat és que trobe a faltar estos moments. Quant més temps passa, més alegria senc al trobar-nos.

Com tot anà tant bé, estic segur que prompte serà el proper sopar per menjar, beure, parlar, riure, somiar…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s