EL ‘COÑAZO’ DE RAJOY

Se li ha vist el pardalet al sr. Rajoy. Ho tenim tots clar. El dia de la hispanidad, el desfile militar, la mare que els ha parit (pobra dona…) és un aburriment monumental. Un desgast d’energies. Un desgast de recursos. Un teatre per lluir… per lluir… el què?

El que passa és que Rajoy és de dretes i això no se li pot permetre. S’ha de fer públic la manipulació que fan estes persones de moltes de les coses que fan i diuen. Per a Marino, el desfile militar del 12 d’octubre és un COÑAZO! I per a mi també… però jo NO ho negue. És la falcetat de ser polític. Fins a quin punt hem d’aguantar la hipocresia dels polítics (siguen d’ací, d’allà o del més enllà!)?

Acabe de llegir-ho en un article publicat al Público.es i et copie dos comentaris que me pareixen meleta pura:

Nando Carol: Yo te entiendo mariano, pero si te pones una rebequita encima del pijama ni se van a enterar y de vuelta del desfile llevas los churritos a casa y le das una sorpresa a la parienta.

Fernando: hay, don mariano, si ya sabemos que es un coñazo, pero como eres jefe de la oposicion, te jodes y vas, que para eso te pagan, y sino, te vas a cuidar cabras a tu pueblo, que tambien es un oficio respetable

Anuncis

2 pensaments sobre “EL ‘COÑAZO’ DE RAJOY

  1. I jo que m’havia alegrat de que el lider de la dreta ultra considere un COÑAZO un desfile militar.
    Sempre he pensat que estos ultranacionalistes son patriotes de la pasta. Com ja ens va mostrar Michael Moore a un dels seus documentals, cap d’ells envia al seus fills a defensar la patria, ells fan les guerres i envien, en nom de la nació, a latinos, negres, i joves aturats i sense estudi. En el nostre cas, gallecs, extremenys i andalusos… i sudamericans als quals nacionalitzen en “tiempo record”

  2. Gràcies per la teua REFLEXIÓ. Com sempre, encertat 100% en fer-nos pensar un poc més… pegant-li una volta més. Buscant-li les cusquerelles al gat. Esperava trobar ‘El coñazo de Rajoy’ al teu blog… de fet, encara ho espere. Mentrestant re-llegeixc aquest comentari.

    El que dic: GRÀCIES AMIC!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s