CORDÀ

La qualitat de la imatge no és molt bona… però val la pena vore-la. Mentre escric aquestes lletres escolte de fons, escoltem de fons en Alaquàs, la cordà del crist 2008. En Alaquàs, com en Paterna, es realitza tots els anys la tradicional cordà. Mescla de fum, tradicions, suor, calor… enguany quatre gotes que estan acompanyant la festa, polvora per a cansar-se… Les sensacions se’m mesclen. Mig alegre pel que estic escoltant, mig patint perquè tinc dos amics dintre i no saps mai que pot passar. Els encanta la pòlvora. Els encanta el foc. Però els qui no compartim ixa afició ens costa entendre un poc la necessitat de posar-nos en perill. Tot i aixó, compartim i ens trobem feliços que ells disfruten amb una tradició tan arrelada al nostre país. Valents si que són. Bé, no sé si valents o inconscients. Però el fet és que estan ahí dins…

El disfraç de Jose no deixa dubte del que ahí dintre s’està cuinant… Que no siga res!

Jo, per la meua part, intentaré dormir un poquet…

2 pensaments sobre “CORDÀ

  1. Enguany el patiment et durà poc, 10-15 minuts va durar la cordà perquè els clavaris eren repetidors, el pressupost insuficient i la normativa exigent. La salvajada de fa uns anys matarà la cordà d’Alaquàs. R.I.P.

  2. ACABE DE VORE LA FOTO, GRACIES AH, EL PASAREN MOLT BÉ I RECOMANE A TOT EL MON QUE ES UNA ESPERIENCIA BONISIMA, SOLS HAS DE ESTAR BEN EQUIPAT, COM BEU A LA FOTO PORTEM UN MONO DE CUIR QUE ENS PROTEGEIX. AU!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s