NEOVUIELLE (II)

El dimecres començava la primera de les tres jornades de caminata que vam fer pels Pirineus. A les 6.30h ens despertàvem per posar-nos prompte a caminar. No sabiem el que ens esperava i preferiem començar prompte i aprofitar les primeres hores de sol i la seua frescoreta.

Des del Lac d’Aubert l’ascensió al pic del Néuouvielle no semblava massa dificultosa. Des del mateix punt des d’on havíem passat la nit es podia veure pràcticament tota la ruta. Ho vam observar detingudament. Ho vam comparar amb la documentació que portàvem… i ens vam posar en marxa.

L’ascensió no té treva. Poc a poc però sense pausa, els metres d’altitut van pujant. Als punts més alts de la ruta, podíem xafar la neu que, en esta època de l’any, està desfent-se i és molt tova. Les botes es clavaven a la neu i les cames feien l’esforç per continuar en un ritme continu però no molt exigent. En 2 hores estàvem al cim del Pic Néuovielle. 3091m d’altitut. El primer 3000 d’aquesta eixida. Emocions poques. Ens havia sabut a poc. Una sensació extranya ens recorria per la sang. Esperàvem més tute (sobretot Luis que anava sobraíssim). Tot i això, havíem aconseguit el primer objectiu del nostre viatge. El Néouvielle ja estava als nostres peus i, per tant, a la butxaca!

Dos hores després, estàvem banyant-nos al  Lac Aubert per gaudir de la seua frescoreta i llevar-nos la suor que portavem en cada racó del nostre cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s