ENCUENTRILLOS.ORG

Dilluns dimarts i dimecres he estat a Terol amb la gent que organitza els Encuentrillos. Que són els encuentrillos? Doncs punxa en el següent enllaç i voràs quin bon rotllo: http://www.encuentrillos.org/

Des del primer moment els encuentrillos son una cosa especial. Anava convidat per un amic i totes i cadascuna de les persones me paraven per preguntar-me qui era, d’on venia i immediatament es presentaven i me deien que per a qualsevol cosa allí els tenia. Molt acollit. Somriures sincers. Pares, mares, fills i filles. Tots ens van obrir el seus braços per acollir-nos.

En una campa al costat de La casa de la Estación vam acampar amb les fragonetes, rulots, tendes, etc… compartir espai a les menjades, a les dutxes, als jocs, a la festa… Realment molt bon ambient entre tots i totes.

L’excusa és fer bici amb els nostres fills i compartir experiències i vivències amb gent de tot l’estat espanyol. Llàstima que el dia abans d’arribar nosaltres es van pegar un tute de por amb la bici, els va ploure i a l’assemblea de la nit van decidir que el dia següent farien ruteta a peu i a banyar-se al riu. Un èxit. Nosaltres que havíem pujat per fer bici i va i el dia que estem decideixen fer marxa a peu… El cas també era vore que són els encuentrillos i vore l’ambient… La ruta a peu anà de pena, perquè el riu per on pensàvem anar estava impracticable, ens vam pedre, feia moltíssima calor…

En general ha anat tot molt bé. M’han posat el cuquet per a l’any que ve animar-me a participar tots els encuentrillos. Ja et contaré!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s