PEP ‘BOTIFARRA’

Cada vegada admire més l’art de Pep ‘Botifarra’. La setmana pasada va passejar la seua veu i la nostra historia per terres italianes. Allí també se’n va fartar de rebre lloances. Les butxaques les portava plenes d’autoestima! També la setmana pasada actuà a Picanya. El dia del gos d’esta localitat li va donar la benvinguda. I allí vam anar. Vam riure amb les seues dites (que també són les nostres). Vam gaudir amb la seua veu. Amb la seua música (dels seus músics també). I vam passar una nit fantàstica a la plaça del País Valencià d’aquest poble de l’Horta Sud.

L’estiu ja ha començat. Des del passat divendres estic de vacances. Quina alegria. Quina pau. Quin descans… bé, descans no! Encara no he parat. Estic aprifatant cada dia (el seu matí, el seu migdia, la seua vesprada, la seua nit, la seua hora golfa.. el seu matí…. etc, etc,) per trobar-me amb aquells/es que estime. Amb aquells que faig riure… Amb aquells que els solte burrades… Amb aquells que m’aguante. De moment les destinacions meleta pura: Cullera, Perelló (2 vegades), Dénia, Alaquàs (el Sanfran el faré xas!)… que no pare el beat! Si me queda algun segonet t’ho aniré contant… o no!

Au cacau!

Anuncis

2 pensaments sobre “PEP ‘BOTIFARRA’

  1. Sóc testimoni de part de les teues vacances, i és ben cert que no pares, així com és més cert encara que allà on vas ens fas riure i ens transmets la teua felicitat.

    Gràcies per tot i t’esperem a Denia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s