LE TOUR 2008 (II)

He vist a Vilaweb que han fet un article sobre Le Tour 2008 que aporta enllaços molt interessants per a seguir aquesta prova sense pedre cap detall.

Te’l copie per a que busques i trobes el que més t’agrade d’ell.

El Tour més internàutic

Eines diverses permeten un seguiment de la cursa per internet com mai

El Tour de France 2008 ha començat aquest cap de setmana amb moltes novetats a internet. Fins i tot és possible de seguir-ne el recorregut quilòmetre per quilòmetre sobre una edició especial i espectacular de l’Street View de Google. MapmyRide ofereix un servei semblant de mapes interactius que us podeu enganxar al bloc o a la web. I al costat dels mapes, també hi podeu trobar transmissions en àudio o vídeo, webs o fins i tot el ‘twitter’ del Tour.

Per començar podeu anar a la pàgina oficial del Tour o a Cyclingfans, una web amb una llista insuperable d’enllaços relacionats amb la cursa. Entre aquests enllaços hi ha els vídeos, que generalment no inclouen la transmissió en directe, vídeos com els de Steephill.tv Eurosport i France2. Des de France2 és possible de veure’n imatges en directe, però únicament des d’alguns estats, com ara Andorra.

Entre les novetats de la cursa d’enguany es destaquen les actualitzacions via ‘twitter’. Hi ha TourFrance, que s’automatitza a partir de notícies d’agència, i Team Slipstream.

I si voleu jugar una mica, Fantasy Cycling us anima a ser caps de fila i a portar un equip virtual.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s