VOT ÚTIL, VOTA BLOC-INICIATIVA-VERDS!

ntc296-cartellisaura.jpg

Ja fa temps que vaig tindre clar el meu vot. Des que es va trencar Compromís, les meues il·lusions per crear un tercer espai d’esquerres, valencià i ecologista no ha menguat. Així me considere jo. El pacte del Bloc amb Iniciativa i Verds únicament ha fet que donar el primer pas en el sentit del que molts consideràvem inevitable. L’inevitable era que el sector d’Esquerra i País abandonara la vesant més conservadora del PC per tal de pactar amb el Bloc. En això, ja fa anys que molts i moltes pensàvem.

Aquestes eleccions, ho desitge amb moltes forces, potser serà un primer esglaó en la creació d’un pacte ferm i seriós que faça realitat les meues il·lusions. Que el tercer espai polític al País Valencià es cree i siga una realitat que de moment ja tenim aconseguida a nivell municipal, a nivell autonòmic i ara ens falta de cara a Madrid. Tots i totes haurem d’afluixar en les nostres pretensions.

Moltes vegades s’ha parlat del vot útil. Per a mi, el vot útil és el que es vota, no per por, sinó per convenciment. La llei electoral és injusta i moltes entren al joc de no votar amb el que més creuen, sinó amb la idea que el seu vot tinga representació. Jo no he estat d’ixos i sempre he votat a qui creia més proper a mi. Més d’esquerres, més valencià i més ecologista. La taula de tres potes amb la que jo crec sol patir de coixera constantment. Que li anem a fer? En això estem. En que la taula no coixege.

El diumenge votaré a Isaura. Tot i el que s’ha dit d’ella, per a mi representa, millor que ningú, l’esquerra, valenciana i ecologista en la que jo crec. I si algú té algun dubte que s’ho faça mirar. Si mirem el/la candidat/ata més guapo/a crec que no hi ha cap dubte, veritat?

A més. Si estes eleccions serveixen per consolidar-nos en el tercer espai polític, encara que no tinguem representació a Madrid, haurem aconseguit una gran victòria.

Ací tens un video que explica el tema de la llei d’Hondt. Un exemple amb números dels resultats d’IU a Còrdova (per cert, una ciutat molt bonic que me porta molts bons records).Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s